Скъпо ли излиза да си наемеш кола за дълго време

Dobromir Panov
2 min readMay 18, 2020

--

Коли под наем в София

Ако не познавате рент-а-кар услугите поради това, че не сте ги използвали, то съвсем нормално е да имате въпроси най-вече относно цената на това да наемете автомобил. Странно е, когато всичко е ново и непознато, а разбирате, че наистина имате нужда от това.

Всеки иска това, което получава, да бъде на добра цена, а качеството — на ниво. Имате решението на този въпрос пред себе си, а той е SpeedyCars.eu.

Когато посетите сайта, пред вас ще се открие разнообразието от модели и широк диапазон на ценовия клас. Именно тази свобода се цени от хората, нуждаещи се от рент-а-кар услуга.

Сега, нека хвърлим поглед над това какво говорят числата за този тип услуги и зависи ли смаляването на цената от нашите действия? Истината е, че има няколко варианта, които обещават по-ниска цена.

Предварителната резервация е добро решение

Ако кацнете в държава, където не сте ходили досега, направили сте резервация в хотел и като цяло се чувствате сякаш няма нещо, което да не сте предвидили, помислете пак. Дали няма такова?

А потърсихте ли транспорт предварително? Ето нещо, за което също е хубаво да мислите по-рано.

С предварителна резервация на автомобил, вие си гарантирате нещо много важно — независимост в момента, в който най-много се нуждаете от нея. Преди да потеглите за така желаната почивка, освен за куфара, погрижете се и за транспорта на мястото, на което ще отидете.

Винаги съобразявайте превозното средство с вашите собствени цели

Това може би е едно от най-важните неща, които трябва направите, когато поемете по пътя към наемането на автомобил. Доста разумно е да съобразите нуждите си с това какъв вид автомобил ще наемете.

Бъдете сигурни, че това ще ви спести пари, защото колкото по-голям и мощен автомобил закупувате, толкова по-висока цена ще трябва да платите. Е, защо да плащате за автомобил с повишена проходимост като ще ходите на кафе в центъра?

Когато сте готови с вашия избор, посетете страницата на SpeedyCars.bg, където съвсем спокойно ще можете да наемете точно това, което ще ви свърши най-полезна работа. Няма значение дали ще пренасяте багажа на приятел, или ще карате из градските улици.

Проверете дали рент-а-кар фирмата предлага някакви отстъпки

Все пак, когато говорим за по-ниски цени, отстъпките са нещото, което понякога е пред очите ни, но по някаква причина не го виждаме. Повечето фирми, предлагащи подобни услуги, дават право на своите клиенти да се възползват от различни видове отстъпки от реалната цена за наемане.

Такива, например, може да са за използване на кредитна карта, за лоялност на клиента, за по-възрастни клиенти и т.н. Всяко нещо би ви било от полза, така че защо да не се възползвате?

--

--