Защо да използвате лубриканти

Онлайн магазин за евтини лубриканти https://sexo.bg/lubrikanti

Миговете на наслада за вас и половинката ви са безценни и ви дават близост, която няма как да се постигне по друг начин. Опознаването на собствената сексуалност и предпочитанията на човека до вас е повече от удовлетворяващо занимание, което за съжаление не винаги протича гладко.

Ако трябва да сме честни природата е помислила за всичко, но наред с това стават и грешки или моментни състояния, които могат да намалят насладата от секса.

Ще ви разкажем малко повече за лубрикантите за секс и причините, поради които винаги трябва да имате един на една ръка разстояние.

Какво представляват лубрикантите

Това са заместителите на естествената смазка, която произвежда човешкото тяло. Поради редица причини на моменти тя може да е в недостатъчно количество, което да се отрази на сексуалните усещания и при двамата партньори.

Предвид това, че тези смазки имат допир с доста деликатни места от човешкото тяло се налага да имате повече от добра увереност, че са безопасни и няма да навредят за здравето ви, нито в дългосрочен аспект, нито на мига, което може да се усети като парене или дразнение.

Има различни видове от които може да изберете, като основните групи са две — на водна основа и силиконови. Ако ползвате презервативи е повече от задължително да прочетете за евентуална несъвместимост. Това е и основата причина да се избягват всякакви домашни средства за допълнително овлажняване.

Без значение дали ще ползвате вазелин или друга мазнина, те имат неприятното свойство да късат презервативите и така вие и половинката ви оставате без защитата, която да ви предпази от всичко нежелано в бъдеще.

В кои ситуации може да се използва

Ако смятате, че има само определени случаи в които се използва, ще ви кажем, че това категорично не е така. Дори и да нямате проблем от такова естество, винаги може да направите усещанията още по-хлъзгави и гладки с прибавянето на малко лубрикант. За да сме максимално изчерпателни се консултирахме с един от водещите секс шопове у нас Sexo.bg, от където се сдобихме с наистина интересна информация, която ще споделим с вас.

Какво вече казахме лубрикантът може да помогне като добави още малко към това, което тялото ви дава, за да направи секса приятен и за двамата. Но няма как да не споменем, че самото нанасяне на гелът може да е тази малка прелюдия, която да постави началото на една незабравима вечер.

Това е начинът да се докоснете до тялото на половинката си и без да бързате да се насладите заедно на всяко едно усещане и докосване. Няма как да не споменем, че има толкова много и различни видове лубриканти, че понякога е трудно да се избере.

Ако искате дори още повече ви предлагаме да изберете лубрикантите, които имат аромат и вкус. Нанесени на правилните места, те ще ви накарат буквално да жадувате да докоснете с език най-ерогенните места на партньора си.

Няма как да не споменем и факта, че за любителите на анален секс е задължителна употребата на лубрикант. Тук формулата трябва да е значително по-гъста и наред с това за максимален комфорт често се влага лека обезболяваща съставка. Така проникването става значително по-лесно и без болка, а за вас остава само чистата наслада от всяко едно движение.

Разгледайте най-добрите продукти в магазина на Sexo

За да се каже, че даден продукт е добър и превъзхожда останалите трябва да са на лице няколко условия, поясняват от секс магазина. На първо място, без значение дали става въпрос за козметика или играчка, тя трябва да има упоменат производител.

Това гарантира не само качество, но и безопасност, които са повече от важни при изборът на всичко и по принцип, като тук разбира влизат и всички артикули, които могат да участват в сексуалния ви живот.

Разгледайте и изберете, като имайте предвид, че описанията на всеки продукт са детайли, за да може да се информирате какво е позволено и какво не. Няма да повярвате колко много идеи могат да ви хрумнат, само докато избирате един стандартен анален лубрикант. От вас зависи да ги превърнете в реалност, за да опитате до къде стигат границите на фантазията ви.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store